fbpx

Despre noi

Cine
suntem?

HTC Recruitment este o agenție de recrutare a forței de muncă pentru piața Europeană

Lucrăm în parteneriat cu alte agenții acreditate Europene pentru a oferi servicii integrate ale forței de muncă.

Suntem partener unic în România al grupului HTC Techniek, agenție acreditată de plasare forță de muncă cu operațiuni internaționale în Olanda, Belgia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Lituania.

La HTC Recruitment, cu sediul în București, ne ocupăm de întreg procesul de recrutarea atât a muncitorilor calificați, precum și șefi sau manageri de echipă în principal pentru sectoarele industriale.

PROCES DE RECRUTARESectoare
de activitate

Recrutăm profesioniști pentru zona industrială: șantiere, construcții, platforme petroliere.

Angajații HTC, au aceleași beneficii și avantaje ca cetățenii țărilor în care lucrează. Toate contribuțiile la stat sunt plătite conform contractului. Oferim condiții avantajoase de muncă la standarde internaționale pentru protecția muncii în diverse industrii:

  • Energie Eoliană
  • Alpinism utilitar
  • Construcții metalice
  • Petrochimie
  • Alimentară și farmaceutică
  • Construcții navale
VEZI JOBURI ACTIVE

Certificări
și parteneri interaționali

Odată ce procesul de recrutare a fost încheiat, angajarea și asigurarea responsabilităților contractuale dintre angajat și angajator sunt preluate de partenerii noștri locali. Unul dintre cei mai vechi colaboratori este HTC Techniek, înființată înca din 1989 ca o agenție de plasare forță de muncă temporară, certificată în Olanda, care aderă la unele dintre cele mai stricte reglementări.

NBBU

Asociația Olandeză pentru Mediere și Agenții de Angajări Temporare (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen - NBBU). Ca membru al NBBU, HTC trebuie să se conformeze unor reguli stricte cu privire la salarizare, contribuții, siguranță și condiții de muncă.

VCU

Lista de verificare a siguranței și sănătății pentru Agențiile de Angajări Temporare (Veiligheids- en gezondheids Checklist Uitzendorganisaties). HTC Techniek pune accentul pe siguranța și sănătatea angajaților, toate echipamentele de protecție sunt puse la dispoziția acestora.

SNA Sigla calității

Companiile care poartă sigla SNA pentru calitate sunt inspectate regulat dacă și-au îndeplinit obligațiile. Printre acestea menționăm: declararea și plata contribuțiilor precum și a taxelor pe profit, plata salariilor în conformitate cu reglementările legii salariului minim și a numărului minim obligatoriu de zile libere.

Cauți un job în străinătate?
Sudori, tubulatori, mecanici flanșă, zidari

Suntem în permanentă căutare de profesioniști în inginerie și forță de muncă calificată.


Te contactam noi